Bioj Oxford draait het om de ondernemer

Bij OXFORD draait het om onze klant, de ondernemer.

De Ondernemer staat centraal en voordat we u als ondernemer kunnen helpen, moeten we natuurlijk eerst uitzoeken wat de exacte situatie is waar u zich als ondernemer voor geplaatst vindt. Elke situatie is anders en elke ondernemer is anders. De ideale ondernemer bestaat niet!

__________________________________________

O

staat voor ONDERNEMER. We beginnen natuurlijk bij de ondernemer zelf. Wie bent u? En wat wilt u bereiken?

X

is de onbekende factor, de X-FACTOR. Elke ondernemer is uniek en we moeten natuurlijk uitvinden wat u uniek maakt. Daarvoor is het een persoonlijke analyse onwikkeld: CheckUwSucces, de capaciteitenanalyse van Oxford.

Uw Ondernemersprofiel kost bij Oxford Bedrijfssucces 596 euro en geeft u heel duidelijk inzicht in hoe u uw capaciteiten als ondernemer gebruikt. Nu tijdelijk niet 596 euro, maar zelfs GRATIS met via CheckUwSucces. Zegt het voort!

F

staat voor FOCUS. Met uw persoonlijke capaciteitenanalyse in de hand draait het nog maar om één ding: wat is NU het allerbelangrijkste om eerst te doen? Dit is waar het om gaat. Welke aanpak gaat zorgen voor een werkelijke verbetering van meetbaar resultaat? En dit is precies waar het gesprek over uw persoonlijke analyse zich op richt. Lees meer over het Ondernemersprofiel.

O

staat voor ONDERNEMING. Als ondernemer gaat u nu toepassen op uw onderneming wat u ontdekt heeft. Dit zal de verandering teweegbrengen die u al zo lang probeert te realiseren, omdat u nu met het inzicht uit uw persoonlijke analyse, uw eigen Ondernemersprofiel, een doorbraak heeft gemaakt.

R

staat voor RESULTAAT. Door het juiste ding op de juiste manier toe te passen op de situatie die speelt, verkrijgt u resultaat. Dit resultaat brengt u dichterbij waar u uiteindelijk uit wilt komen…

D

staat voor DOEL. Het doel is wat u uiteindelijk wilt bereiken. U bepaalt zelf uw eigen doel.

Uw Ondernemersprofiel laat zien HOE u u uw doel verwezenlijkt – heel boeiend…

__________________________________________

Zo ziet u maar: het verwezenlijken van uw persoonlijke doel begint bij uzelf. Het begint bij de O van Ondernemer!

Maak nu GRATIS uw persoonlijke analyse. Ga naar: CheckUwSucces en klik op Start om naar de vragen van uw analyse te gaan.

Probeer het maar…